Kaart Foto's

Ref. Oudenaarde De Jachthaven

Unieke restaurantboot te koop in het centrum van Oudenaarde

Trekweg(Linker oever) 1, 9700 Oudenaarde

Dobberend op het water vinden we deze prachtige horeca kans in het centrum van Oudenaarde. Ruimte en rust binnen een charmante setting bieden u de ultieme basis om een ​​mooie zaak te ontplooien. 
De restaurantboot werd in 2015 aangemeerd en werd volledig onder handen genomen om deze volledig op te frissen tot een trendy en sfeervolle zaak. Het restaurant biedt plaats voor +- 70 zitplaatsen en het terras biedt een extra ruimte voor +- 40 zitplaatsen. De keuken en de bar werden volledig ingericht om u alle comfort te bieden tijdens het werk. Kortom: een sfeervolle zaak op een unieke locatie.
De indeling gaat als volgt: we betreden de boot via de loopplank en komen op het dek waar het terras zich bevindt en plaats biedt voor +- 40 zitplaatsen. Naast het terras vinden we de keuken, bijkeuken en koelkamers. Een verdiep lager vinden we de zaal met bar die plaats biedt voor +- 70 zitplaatsen. Naast de zaal vinden we de toiletten voor mannen en vrouwen en achteraan vinden we de berging. 

Prijs op aanvraag.

 

Philip Wellens
Philip Wellens verantwoordelijke vertegenwoordiger

0497 40 15 93

Op de hoogte blijven van ons steeds wijzigende aanbod? Bepaal je wensen en ontvang via mail de eigendommen die aan uw wensen voldoen!

Registreer mijn wensen